Cautare

8876 de rezultate pentru "jurnalul national irinel" (3.40 secunde)
Monica Gabor l-a anuntat pe fostul sau sot, Irinel Columbeanu, ca primul lucru pe care-l va face de la sosirea sa in tara va fi acela de a petrece cat mai mult timp cu Irinuca.
Afectat de criza economica mondiala, chiar si Irinel Columbeanu a inceput sa dea afara din angajati.
"Ne-am propus sa ajungem pe locul doi in topul celor mai profitabile firme de profil, pana in 2015, cu o cifra de afaceri de 3,5 milioane de euro pana la sfarsitul anului 2011", a declarat Irinel Gheorghe, managing partner al Dufa, conform Ziarul Financiar.
Irinel Popescu, membru corespondent al Academiei Romane, elevul si urmasul profesorului Dan Setlacec. ... Irinel Popescu), chirurgia robotica (prof.dr. Irinel Popescu), Proctocolectomia totala restaurativa (conf.dr.
este data la care echipa profesorului Irinel Popescu a realizat prima operatie reusita de transplant hepatic de la donator decedat. ... Irinel Popescu a introdus transplantul de ficat ca metoda terapeutica in Romania, trecand de la etapa de pionierat, la stadiul de procedeu de rutina. ... Irinel Popescu, acad.
Irinel Popescu, Dorel Constantin Onaca, Kera Kalita, Prof. ... Irinel Popescu, Prof. ... Irinel Popescu, Presedinte al Academiei de Stiinte Medicale, Membru Corespondent al Academiei Romane (Director al Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Dan Setlacec, Institutul Clinic Fundeni) si Prof.
Mariustuca.ro / Profesorul doctor Irinel Popescu: ... Irinel Popescu, anuntand derularea la Bucuresti, intre 29 si 31 octombrie, a Congresului International de Chirurgie Robotica. ... Irinel Popescu.
Jurnalul National, editia din 16 Noiembrie 2010, invita cititorii si personalitati ale vietii publice sa raspunda cu o deplina libertate in gandire la urmatoarele intrebari despre Ziua Nationala:
Curierul National, Jurnalul National, Antena 1. ... Curierul National este inceputul. Practic, aceea a fost nebunia frumoasa a inceputurilor in meseria asta si cand spun Curierul National ma gandesc exact la acest lucru. Pentru Jurnalul National raspunsul este foarte simplu.
Yvette Hardie (Presedinte ASSITEJ - Asociatia Internationala de Teatru pentru Copii si Tineret), Lali Morris (producator si regizor), Vava Stefanescu (coregraf si manager - Centrul National al Dansului Bucuresti), Octavian Saiu (cercetator si critic de teatru) si Andrei si Andreea Grosu (regizori).Deschiderea oficiala este programata sambata, 1 octombrie, ora 18:00, cu spectacolul de teatru dans 'Zbor prin povesti', o productie a Teatrului Ion Creanga.
Astia de la Jurnalul-s cretini. ... Puteti citi in continuare stenograma in care mogulul Voiculescu vorbeste despre unii angajatii din trustul sau nu tocmai magulitor si promite ca va face totul pentru a spala imaginea de spion a lui Codrut Seres prin intermediul Jurnalului National.
Jurnalul National: ... Eliza Popa) Jurnalul National: ... Mai mult decat atat, dupa numirea mea ca secretar de stat la Ministerul Culturii si Patrimoniului National, una dintre responsabilitatile mele a fost coordonarea activitatii Secretariatului de Stat pentru Culte, ceea ce m-a ajutat sa ma familiarizez cu activitatea administrativa a institutiei.
Jurnalistul Ion Cristoiu va realiza duminica ultima editie a emisiunii "Zig Zag", dar a luat decizia sa abandoneze si editorialul zilnic din "Jurnalul National". ... Mai nou, Ion Cristoiu a decis sa puna capat si colaborarii cu ziarul lui Marius Tuca, "Jurnalul National".
Dieta "Jurnalul National": te angajezi la ei si in cateva luni slabesti pana la 20 de kg Nutritionistii sunt in extaz, dupa ce cercetatorii de la Jurnalul National au brevetat o dieta fenomen, care te poate ajuta sa slabesti si 20 de kilograme in cateva luni.
Magda Marincovici -Editor Viata Sanatoasa Jurnalul National. ... Scrie la Jurnalul National neintrerupt din 2004 pana azi.
Jurnalul National : ... Irinel Popescu, directorul Centrului de Chirurgie si Transplant Hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni. ... Irinel Popescu. ... Victor Zota, coodonatorul national pentru transplant in cadrul ANT.
Ion Cristoiu se alatura, incepand cu 7 septembrie, echipei de comentatori a ziarului Adevarul, pentru o rubrica saptamanala, jurnalistul precizand ca nu renunta la editorialul sau din Jurnalul National. ... Referitor la colaborarea cu Jurnalul National, unde are un editorial, Cristoiu a declarat:
Reporter Virtual - Renunta Dan Voiculescu la "Jurnalul National" pe print? ... Surse de la "Jurnalul National", cotidianul condus de Marius Tuca, sustin ca, "in lumina noilor orientari", se va renunta la aparitia in print a cotidianului, dar si a revistei de business "Income Magazine".
Trei luni fara salariu la "Jurnalul national": ... Adrian Halpert ) Viorel Ilisoi, reporter special la "Jurnalul National", a ajuns la capatul rabdarii.
Cu toate ca, la nivel national, modul de participare al partidelor din Alianta D.A. ... Nu am asteptat vreo decizie din partea Biroului Permanent National pentru ca suntem o filiala destul de ancorata in realitate ca sa putem decide singuri.
google-analytics.com